2016. február 27., szombat

Szereplők

Sziasztok! Kicsit később kerülnek ki a szereplők, mivel nem voltam itthon és közbe a társírom kitette az 1.részt:/ De se baj, lényeg, hogy itt vannak:) Ha tetszik a történet akkor iratkozz fel és kommentelj:) xxIsabella



Név: Sarah Wilson
Lakhely: London
Kor: 20 év
Sarah Kate lakótársa, gyermekkoruk óta legjobb barátnők. Esküvőszervezőként dolgozik. Niall legjobb barátja, később pedig a szerelme lesz. Feladja a reményt mikor Kate őt kéri meg, szervezze meg az esküvőt. "Elesni. Tovább menni. Koronát igazítani."


Név: Niall Horan
Lakhely: London
Kor: 21 év
Niall Kate jegyese, nem szerelemből van a lánnyal. Pontosabban a családja "kényszeríti" erre. Hogy Kate-tel marad-e vagy sem? A történetből kiderül! "Mosolyogtam, de az nem öröm, hanem lemondás volt"
 
              

Név: Kate Ashmor
Lakhely: London
Kor: 20 év
Kate már többször megcsalta Niall-t, de sosem derült ki. Sarah rajta kapja egy másik sráccal, aki pont a bátyja Chris Wilson, a lány nem ismeri fel, így fogalma sincs arról: a legjobb barátnője a bátyjával csalja vőlegényét. "Ami az én  tulajdonom, azt senki nem veheti el"

    
Név: Ash Stymest
Lakhely: London
Kor: 18 év
Ágyában minden nap más lány fordul meg, de szíve Sarah-hoz húzza."Sarah az enyém! Még ha soha nem is fog szeretni akkor is az enyém marad"
   
       
 
                                 
 

Név: Chris Wilson
Lakhely: London
Kor: 21 év
Nem érdekli hogy Kate-nak már van vőlegénye ezért, mindent megpróbál hogy eltávolítsa Niall-t de végül arra a döntés jut, hogy.. "A húgom a mindenem. De most nem nekem kell segítenem neki, hanem ő kell hogy segítsen nekem."

                                                                                   

Név: Klaus Wilson
Lakhely: Kanada, később London
Kor: 19 év
Klaus tipikus rossz fiú, de azokért akiket szeret bármit megtesz. Eleinte Chris-sel haverkodik, később Niall "lelkitársa" lesz. Régen Sarah legjobb barátja volt, vajon ha vissza költözik Londonba betudják pótolni az elveszett időt? "Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy másik embernek felcsillan a szeme és rád mosolyog, mert boldog, hogy láthat téged"

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése